FANDOM


Baner

Baner of Nova Krepusko and Sain Minuial

Generel information Edit

About us Edit

Nova Krepusko – New Dawn in esperanto, is a Swedish guild for coming Age of Conan: Hyborian Adventures. If you are Swedish please read the text below:

Likt solens gryningsstrålar i öst skiner våra rustningar. Trampet av våra fötter ekar i takt med våra allierades glädjesång. Med blodstänk vinande omkring oss och männens dödskri ekande i luften beträder vi det slagfält som benämns Hyborien.

För ungefär ett och ett halvt år sedan öppnades ett svenskt forum för online-rollspelet Lord of the Rings Online. Kort därpå bildades det kinship som kom att bli Sain Minuial – "Ny Gryning" på sindarin. Mycket har hänt under denna tid, kinshipet har stött på svårigheter, många gånger, men efter allt lyckats resa sig på nytt. Kinshipet har också vuxit sig stort och mäktigt för att idag vara en av de största och mest aktiva kinshipen på hela Snowbourn. Från Vattnadal i öst till havet i väst sjunger barderna om våra bragder i strid mot balrogar och orker och alla andra av fiendens hantlangare. Men vi medlemmar kände att Midgård allena är för litet för så stora och mäktiga krigare som vi faktiskt är. Således bestämde vi oss för att packa våra tillhörigheter, spänna på oss våra rustningar och ta våra vapen i ett fast grepp för att söka lyckan i andra världar. Dock lämnar vi inte Midgård åt dess öde, ty vi har makten att segra både där och Hyborien.

Men vad står Nova Krepusko för då? Faktum är att ”NK” står för samma sak som Sain Minuial, vänskap, att alla är välkomna, demokrati. Det är ett casual kinship/guild precis som ”SM” och det kommer vi alltid att hålla på. Givetvis betyder det ju inte att vi inte kommer att raida och delta i Siege Battles med mera. Det ena behöver inte utesluta det andra. Liksom Sain Minuial kommer Nova Krepusko vara ett demokratisk kinship/guild och ni kommer att få ta del i alla stora beslut. Vi spelar för att ha kul och inte för att vara bästa eller största kinshipet/guilden på servern. Har vi bara kul tror jag det andra kommer av sig själv.

Nova Krepusko – som betyder Ny Gryning på esperanto – är ett helsvenskt guild för Age of Conan och en ”dotter-guild” till Sain Minuial, ett kinship för MMORPG:et Lord of the Rings Online.

Additional information Edit

  • Voice:

Vi anväder oss utav Ventrilo 24/7

We are using Ventrilo 24/7

  • Recruiting members status:

Vi rekryterar mogna, trevliga och snälla spelare från Sverige. All rekrytering sker genom forumet, kopiera våran ansöknings-mall och posta den med din information ifyld så granskar vi den inan någon beviljas.

We are recruiting mature, polite and kind players from Sweden. All recruiting go's through our forum, copy our application-template and post it with you information filled in and we will review it before anyone is granted excess.

  • Server type:

PvP-RP

  • Platform: PC

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.